nagy attila grafikus


MENÜ
Elérhetőség
Nyitó
Fal festmények
Festmények
Postai képeslapok
skiccek
Pinokkió
LURKÓ MAGAZIN
Skacok
Képregények
Jó-Fejek-KARIKATÚRÁK
Boldogok a Szelídek
Étlapok
KISBÁRÁNY
WebáruházKülső és belső falfelületekre is könnyen készítek bármilyen festményt, vagy logót, emblémát. Először elkészítek egy tervet szabadkézzel vagy számitó gépen, majd ezt kinagyítom vagy nyomtatom az eredeti méretbe, akár több négyzetméteres felületre is. Speciális falfestéket használok, ami nem károsodik eső, napsütés,  U V sugárzás hatására . Nagyobb munkáknál, ahol messziről kell nézni a képet, akár napi 8-10 négyzetmétert is készítek naponta.

 

 

 Ezek a képek Veszprémben készültek a Zokogó Majom Pizzériának. A falfestmény egyedvé teszi az épületet!

 

Cseh országban , Ostravában készítettem egy diszko belső dekorációját, összesen 10 napig dolgoztam rajta. Az első képen jól láthatóak a munkálatok . Freskó adta az alapötletet, és egy kis fantázia torna, na meg a környék összes szórakozó helyének bejárása előzte meg a festmény elkészítését.

 

 

 

A kép jobb sarkán látható hölgyet kokain hatása alatt mázoltam, nem szégyenlem, mert az Úr Isten ugy is tudja, de azóta nem használok semmit, ez is csak egy durva kiruccanás volt. Visszataláltam Istenhez, most már csak emlék, és egy része a festész multamnak. A Gladiátor címü film hatására kérte a barátom, Zorán a festményeket a falra. S.P.Q.R. lett a diszkó neve, és ennek megfelelően terveztük a belsőt is.

 

 

 

 

Ovális asztal

Ablakban

Közösen

 

 

OLASZORSZÁG

 

 

2009 nyarán festettem ezt a falat Olaszországban, Toszkánában, pontosan Marina di Bibbonában. Összesen 60 négyzetméter , és majden 7 napig dolgoztam rajta. Az emblémát megrajzoltam vector-grafikában, Corel Draw-ot használok, majd kinyomtattam eredeti méretben, és felmásoltam a falra. A hullámokat felvázoltam eredti méretben kartonra, majd ennek segítségével és fotokat figyelembe véve festettem meg az egész falfelületet. Az embléma tervezés sem áll távol tőlem.

 

 

 

 
 
 
 


www.nagyattilagrafikus.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!